Positieve psychologie Logotherapie Werkgever en werknemer Werken in teams Grenzeloos contact
 

Heeft deze website uw interesse gewekt, vragen bij U opgeroepen, of heeft U andere tips en/of commentaar, neem dan gerust contact met mij op.

 

 

 

 

 

Grenzeloos Coaching
Jaap Stoutjesdijk
Ambulante dienstverlening Zeeland en Zuid Holland
tel: 06 57599761
email: jaap@grenzelooscoaching.nl


 

 
Stress kost onze maatschappij handenvol geld, naar schatting zo’n 4-5 miljard euro per jaar, staat in de top 3 van meest voorkomend verzuim reden en waarschijnlijk is bij 50% van de mensen in de WAO stress de oorzaak..
LEES MEER
 
Onder invloed van tijdelijke stress kunnen we goede prestaties leveren. Wanneer die stress lang aanhoud en er onvoldoende ruimte is en genomen wordt om ook te ontspannen, ontstaan er klachten.
LEES MEER
 
U zult in uw dagelijks leven met regelmaat te maken hebben met bekenden en hun gezinsleden waarbij de aanwezigheid van een verslaving voor serieuze gezondheid- en sociale problemen zorgt. Vaak is al sprake van een lange aanloop van relatie, sociale- en gezondheidsproblemen voordat het onderliggende verslavingsprobleem onderkend wordt.
LEES MEER
 
Mensen bezitten een ongekende schat aan mogelijkheden om meer te bereiken dan ze denken te kunnen bereiken. Grenzeloos  helpt bedrijven, organisaties en particulieren zich hiervan bewust te worden.
LEES MEER